Pozdravni nagovor

Pozdravljeni na novih spletnih straneh odvetniške pisarne Ravbar.
S pomočjo spletnih strani vas želim seznaniti s področjem delovanja odvetniške pisarne Ravbar in vam zagotoviti vse potrebne informacije, ki vam bodo služile pri odločitvi, da me obiščete.

Preko spletnih strani vas bom nadalje  redno obveščal o vseh pomembnejših dogodkih, ki so povezani z mojim delom in katerih cilj je približati vam moje storitve. Tako bodo na spletni strani na primer  objavljeni termini, ko boste v odvetniški pisarni Ravbar deležni brezplačnega pravnega svetovanja v novih zadevah. V objavah boste poleg tega našli še druge nasvete in informacije, ki vam bodo koristili pri reševanju vaših pravnih problemov.

V kolikor potrebujete pravni nasvet in vam krajevna oddaljenost ali drug razlog onemogočata obisk moje odvetniške pisarne ali vam je spletni način zbiranja informacij preprosto enostavnejši, vam spletne strani pod rubriko “pravni nasveti” omogočajo, da mi lahko vprašanje zastavite preko posebej predvidenega spletnega obrazca.

Pripravil sem tudi lastno zbirko sodne praske s primeri, ki so neposredno ali posredno povezani z mojim delom oziroma s storitvami, ki vam jih zagotavljam.

Vse baze podatkov se bodo na spletni strani ažurno nadgrajevale in dopolnjevale.

odvetnik mag. Ivan Ravbar